Bresc BV

Aardappelbun met runderburger, groente relish en little gem

Ingrediënten

4
  • 800 g short rib  
  • 150 g Bresc Pico de gallo
  • 100 g tomatenketchup
  • 30 g Bresc Alioli clasico
  • 5 g Bresc Tex mex
  • 4 st aardappelbuns
  • 4 st little gem
  • 4 pl cheddar
  • peper en zout

Bereidingswijze

Snijd het vlees in de lengte door zodat het in de gehaktmolen past en draai dit door de plaat van 3 milimeter. Kneed het gehakt nogmaals met de handen en portioneer in ballen van 200 gram. Druk in een ronde steker en vorm hiervan de patties. Meng de tomatenketchup met de picco de gallo en breng op smaak met de tex mex. Rooster de aardappelbuns op de barbecue op de snijkanten. Snijd de little gem in de lengte door en gril op de barbecue. Gril de burgers tot een kerntemperatuur van 57°C, breng op smaak met peper en zout. Snijd de aardappelbuns open, smeer de onder- en bovenkant met de alioli in. Dresseer hierop de little gem, burger en de cheddar. Bedek met de groente relish en de deksel van de bun.