Bresc BV

Arancini (knoflook-paddenstoelen kroketjes)

Ingrediënten

4
  • 200 g gemixte bospaddenstoelen
  • 50 g risottorijst
  • 50 g Bresc Freshly chopped garlic
  • 50 g Bresc freshly chopped sjalot
  • 50 g Bresc Mushroom mix
  • 30 g oude geraspte kaas
  • 1 dl kippenbouillon
  • 8 st rijstvellen
  • 2 st blaadjes gelatine
  • peper en zout

Bereidingswijze

Verwarm in een pan de sjalot en knoflook, bak de risotto kort mee. Blus af met de bouillon en gaar de risotto. Week de gelatine in ruim koud water. Vermeng de risotto met de mushroom mix, geweekte gelatine en de kaas en breng op smaak met peper en zout. Stort het mengsel in een schaal en laat het afkoelen in de koeling. Rol met de rijstvellen van het mengsel de kroketjes. Bak deze pakketjes in de oven op 180 °C voor 5 minuten. Dresseer met de gebakken bospaddenstoelen.

Tags