Bresc BV

Aspergespiesjes voor de barbecue

Ingrediënten

4
  • 500 g witte asperges
  • 125 g ontbijtspek in lange plakken
  • 1 courgette
  • 60 g Bresc Peperoni marinati
  • 30 g Bresc Parrillada mojo verde
  • 3 g Bresc Smoked garlic puree
  • olijfolie
  • spinazie ter garnering

Bereidingswijze

Schil de asperges en snijd de harde uiteindes eraf. Snijd de asperges in vier stukken. Kook de stukken asperges 3 minuten in kokend water. Snijd ondertussen de courgette in plakken en halveer deze. Halveer de plakken spek en besmeer deze met de gerookte knoflookpuree en wikkel ze om de stukken asperge. Prik de omwikkelde asperges en stukken courgette om en om aan de spiesen. Grill ze in 3 tot 5 minuten bruin op de barbecue en bestrijk ze met de Parrillada mojo verde. Garneer met Peperoni marinati en de spinazie.

Tags