Bresc BV

Aubergine buideltje met couscous

Ingrediënten

4
  • 400 g couscous
  • 200 g boter
  • 100 g Hollandaise saus
  • 50 g Bresc Couscous spice mix
  • 5 g Bresc Thai red curry
  • 3 st aubergine
  • 8 dl groentefond

Bereidingswijze

Snijd de aubergines in schijven, grill in de pan. Breng op smaak met peper en zout. Verhit de boter tot beurre noisette en laat afkoelen. Breng de groentefond aan de kook. Meng de couscous met couscous mix en beurre noisette. Giet de kokende groentenfond op de couscous, laat afkoelen en roer regelmatig door. Breng op smaak met peper en zout. Leg de aubergine gekruist in een ronde vorm. Vul de vorm met couscous, vouw dicht met de aubergine en laat afkoelen. Meng de Hollandaise saus met de rode curry. Serveer met het aubergine buideltje.