Ingrediënten
Voor de bonenburger
- 250 g kikkererwten of flageolet bonen
- 250 g zwarte bonen
- 1 rode ui
- 50 g sesampasta
- 20 g Bresc Knoflook gehakt
- 8 g Bresc Korianderpuree
- ½ citroen, rasp en sap
- 8 g komijn
- 3 g chilipoeder
- 1 ei
- 100 g bloem
- 200 g panko
- 10 g sesamzaad
- 4 bruine bollen
- ijsbergsla
- 1 avocado
- ½ rode ui
- munt
- koriander
Voor de uienrelish (1,5 kg)
- 1 kg uien
- 40 g Bresc Gemberpuree
- 40 g Bresc Citroengraspuree
- 0,5 dl witte port
- 0,5 dl witte wijn
- 1 dl witte wijnazijn
- 1 citroen, rasp en sap
- 250 g suiker
- 50 g boter
- peper en zout
Voor de limoenmayonaise
- 200 g Bresc Alioli limón
- 150 g Griekse yoghurt
- 10 g gesneden bieslook
- 10 g gesneden koriander
- 5 g gesneden munt
- 10 g Bresc WOKpeper
- 20 g Bresc Citroengraspuree