Bresc BV

Bonenwrap met tomatensalsa

Ingrediënten

4
  • 4 wraps
  • 1 blikje bruine, zwarte bonen (400 g)
  • 1 blikje mais (200 g)
  • 100 g crème fraîche
  • ½ limoen
  • 10 g Bresc Rode peperpuree
  • 1 rode ui
  • 10 g gehakte koriander
  • 20 g Bresc Pomodori marinati
  • 2 avocado’s
  • 10 g Bresc Tex mex
  • 200 g Bresc Tomaten salsa

Bereidingswijze

Snipper de rode ui. Giet de blikjes mais en bonen af. Roer de tex mex door de tomaten salsa. Schil de avocado’s en prak het vlees fijn. Vermeng dit met crème fraîche, sap van de limoen, rode peperpuree, bonen, mais, ui, pomodori marinati en de helft van de koriander. Rol deze ingrediënten strak in de wraps en snijd ze door. Serveer met de tex mex salsa en garneer met de rest van de koriander.

Tags