Bresc BV

Borrelplank met zoetzure cherrytomaten

Ingrediënten

4

150 g Bresc Zoetzure cherrytomaten knoflook peterselie
1 st fuet
150 g olijven, zwart
15 g Bresc Parrillada Aio e Lemone
10 g Bresc Premium basilicum pesto
10 g kaas, geraspt
2 pl bladerdeeg
peper en zout


Bereidingswijze

Laat de cherrytomaten uitlekken en schep in schaaltjes. Snijd de fuet in dunne plakjes. Vermeng de olijven en marineer met de Parrillada Aio e Lemone, breng op smaak met peper en zout. Laat het bladerdeeg één uur in de koeling rusten. Rol iets uit. Bestrijk het bladerdeeg met de pesto en bestrooi met de geraspte kaas. Snijd banen en twist. Bak in de oven gedurende 10 minuten op 180 ℃. Dresseer de cherrytomaten, fuet, olijven en kaastwisters op een borrelplank.