Bresc BV

Bospaddenstoelenrisotto

Ingrediënten

4
  • 250 g bospaddenstoelen
  • 200 g risottorijst
  • 100 g Bresc Mushroom mix
  • 50 g Bresc Freshly chopped shallot
  • 1,25 dl groente fumet
  • 0,75 dl witte wijn
  • Parmezaanse kaas / Pecorino
  • Boter
  • Peper en zout
  • Cress

Bereidingswijze

Fruit de sjalot aan in de olijfolie. Voeg de rijst toe. Fruit de rijst mee tot deze mooi glanzend is. Voeg de witte wijn en groente fumet toe. Laat het gedurende 25 minuten sudderen. Roer af en toe door. Controleer de garing en voeg indien nodig nog wat fumet toe om verder te sudderen. Werk af met de mushroom mix. Voeg naar smaak Parmezaanse kaas toe. Maak de bospaddenstoelen schoon en bak kort aan in de boter. Breng op smaak met peper en zout. Dresseer de risotto op een plat bord. Leg de gebakken bospaddenstoelen erop. Werk af met geraspte Parmezaanse kaas. Garneer met de cress.

Tags