Bresc BV

Bulgogi beefsalad met kimchee

Ingrediënten

4
  • 400 g vet geaderd biefstuk vlees
  • 1 gewassen kropsla
  • 200 g kool kimchi
  • 100 g bulgogi-marinade
  • 4 stengels lente-ui
  • 1 wortel
  • 1 ui
  • 1 komkommer
  • olie om te bakken
  • 20 g Bresc WOKpeper
  • 5 g gebakken sesamzaadjes

Voor de dip (ssamjang):

  • 20 g doenjang (Koreaanse sojaboonpasta)
  • 3 g gochujang (Koreaanse chilipuree)
  • 1 stengel lente-ui
  • 3 g Bresc Knoflookpuree
  • 30 g Bresc Freshly chopped shallot
  • 10 g honing
  • 10 g sesamolie
  • 5 g gebakken sesamzaadjes

Bereidingswijze

Snijd het vlees in plakjes en marineer het met de bulgogi-marinade. Snijd de wortel in julienne en de ui in ringen. Snijd de lente-ui in ringetjes. Schil banen van de komkommer. Hak voor de dip de lente-ui en sjalot fijn. Meng het met de overige ingrediënten. Schroei het vlees snel aan. Maak de salade op met de sla, kimchi, wortel en ui. Dresseer het vlees en dip erop en garneer met de lente-ui, komkommer, sesamzaadjes en wokpeper.