Bresc BV

Burrito van Chinese kool

Ingrediënten

4
  • 1 st Chinese kool (8 bladeren)
  • 400 g tomatenblokjes
  • 300 g rundergehakt
  • 100 g mais
  • 100 g rode bonen
  • 100 g geraspte kaas
  • 50 g Bresc Freshly chopped onion
  • 20 g Bresc Freshly chopped Spanish garlic
  • 20 g Bresc Strattu di pomodoro
  • 20 g Bresc Cajun

Bereidingswijze

Fruit de vers gehakte knoflook en ui aan en voeg het rundergehakt en de cajun toe, bak het aansluitend rul. Voeg de strattu di pomodoro toe met de mais en rode bonen en kook dit enkele minuten. Breng een pan met water aan de kook en blancheer de Chinese koolbladeren gedurende 2 à 3 minuten, spoel ze af met koud water. Dep de bladeren droog en leg ze per 2 stuks naast elkaar en laat ze iets overlappen. Leg hierop de gehaktmassa, rol het op en plaats in de ovenschaal. Bestrooi met de geraspte kaas en bak het gedurende 15 minuten af in de oven op 180 °C.