Ingrediënten
Voor de cannelloni
- 200 g Italiaanse bloem
- 2 grote eieren
- 50 g Bresc Strattu di pomodoro
- 100 g geraspte kaas
- 1 bos groene asperges
- 2 dl choronsaus
- 2 grote artisjokbodems 100 g tempurameel
- 0,5 dl water
- 200 g uiencompote
- diverse cresses en eetbare bloemen
- geroosterde pompoenpitjes
Voor de saus
- 30 g Bresc Sjalotten gehakt
- 3 dl witte wijn
- ½ dl dragonazijn paar takjes dragon
- 10 g Bresc Strattu di pomodoro
- 10 g tomatenpuree
- 1 laurierblaadje
- 3 eidooiers
- 100 g roomboter
- grove peper
Voor de compote
- 1 kg Bresc Sjalotten gehakt
- 0,5 dl witte wijn
- 0,2 dl witte wijnazijn
- 0,5 l water
- 200 g suiker
- 100 g boter
- 1 citroen
Overig
- peper en zout