Bresc BV

Chili con carne met Tex mex

Ingrediënten

4
  • 500 g rundergehakt
  • 450 g kidneybonen
  • 400 g tomatenblokjes
  • 150 g mais
  • 50 g Bresc Freshly chopped onion
  • 40 g Bresc Tex mex
  • 40 g Bresc Strattu di pomodoro
  • 250 ml crème fraîche
  • 200 ml gezeefde tomaten
  • 20 g gehakte peterselie
  • 2 st rode paprika
  • olijfolie

Bereidingswijze

Snijd de paprika in blokjes en fruit de ui kort  aan in de olijfolie. Voeg daarna het gehakt toe en bak het rul. Voeg vervolgens de tex mex en paprikablokjes toe en bak dit mee. Voeg de strattu di pomodoro, tomatenblokjes en gezeefde tomaten toe en breng dit aan de kook. Laat het mengsel 10 minuten koken en voeg dan de mais en kidneybonen toe. Serveer de chili con carne met crème fraîche en  gehakte peterselie.