Bresc BV

Chocoladetaart met gemberroom

Chocoladetaart met gemberroom

Gebruikte bresc producten

Ingrediënten

8
  • 8 st eieren
  • 500 g mascarpone Galbani
  • 240 g suiker
  • 200 g bloem
  • 50 g Bresc Gemberpuree
  • 50 g poedersuiker
  • 40 g cacaopoeder
  • 10 g bakpoeder
  • Gekonfijte gember

Bereidingswijze

Klop de eieren en suiker au bain marie tot sabayon, klop daarna koud. Spatel de bloem, bakpoeder en cacaopoeder erdoor. Verwarm de oven voor op 220 ℃. Plaats het deeg in de oven. Bak na vijf minuten verder af op 180 ℃. Meng de gemberpuree met de poedersuiker. Meng de mascarpone met de hand onder de gembersuiker en laat opstijven. Snijd de biscuit, afhankelijk van de dikte, in 2 of 3 delen horizontaal door. Smeer de gemberroom tussen de biscuit en laat opstijven. Werk af met de gekonfijte gember.