Bresc BV

Chocoladetaart met gemberroom

Chocoladetaart met gemberroom

Gebruikte bresc producten

Ingrediënten

10
  • 10 st eieren
  • 625 g mascarpone Galbani
  • 300 g suiker
  • 250 g bloem
  • 60 g Bresc Gemberpuree
  • 60 g poedersuiker
  • 50 g cacaopoeder
  • 13 g bakpoeder
  • Gekonfijte gember

Bereidingswijze

Klop de eieren en suiker au bain marie tot sabayon, klop daarna koud. Spatel de bloem, bakpoeder en cacaopoeder erdoor. Verwarm de oven voor op 220 ℃. Plaats het deeg in de oven. Bak na vijf minuten verder af op 180 ℃. Meng de gemberpuree met de poedersuiker. Meng de mascarpone met de hand onder de gembersuiker en laat opstijven. Snijd de biscuit, afhankelijk van de dikte, in 2 of 3 delen horizontaal door. Smeer de gemberroom tussen de biscuit en laat opstijven. Werk af met de gekonfijte gember.

Tags