Bresc BV

Confit de canard met salade van groene linzen

Ingrediënten

4
  • 150 g confit de canard
  • 150 g groene linzen 
  • 120 g olijfolie
  • 100 g pitloze witte druiven
  • 60 g appelazijn
  • 40 g Bresc Freshly chopped onion
  • 1 st rode biet, gekookt
  • 1 st appel, Pink Lady
  • 15 g Bresc Vijgentapenade
  • 15 g grove mosterd 
  • 10 g Bresc Smoked garlic puree
  • peper en zout
  • cress

Bereidingswijze

Kook de linzen beetgaar. Snijd de rode biet en appel brunoise. Halveer de druiven en vermeng met de gehakte ui. Vermeng de gekookte linzen met de geplukte confit de canard, appel en rode biet. Vermeng de gerookte knoflook, vijgentapenade, mosterd, appelazijn en olijfolie tot vinaigrette. Gebruik de helft van de vinaigrette om de salade aan te maken. Voeg eventueel zout en peper toe. Gebruik de andere helft van de vinaigrette om over de salade te druppelen. Garneer met de druiven en cress.

Gerelateerde thema's

Tags