Bresc BV

Dessert sushi

Ingrediënten

4
  • 200 g dessertrijst
  • 0,4 l kokosmelk
  • 0,3 l water
  • 0,2 l balsamicoazijn
  • 40 g Bresc Tapenade dadels
  • 30 g suiker
  • 30 g basterdsuiker
  • 5 g Bresc Citroengraspuree
  • 5 g Bresc Black garlic puree
  • 1 st sinaasappel
  • 4 st braam
  • 1 st banaan
  • 1 st mango
  • 1 st kiwi

Bereidingswijze

Kook de dessertrijst met de kokosmelk, water, suiker en citroengraspuree gedurende 12 minuten. Laat afkoelen en vorm met natte handen ovale balletjes. Spuit met behulp van een spuitzakje een klein beetje dadeltapenade op de rijstballetjes. Beleg de rijst met diversen soorten dun gesneden fruit zoals sinaasappel, braam, banaan, mango en kiwi. Kook de balsamicoazijn, basterdsuiker en de zwarte knoflookpuree en laat afkoelen. Serveer de sushi met een klein schaaltje van de siroop.

Gerelateerde thema's