Ingrediënten
Voor de dim sum
- 24 wontonvellen
- 250 g gamba’s
- 250 g varkensgehakt
- ½ el Bresc Beemster knoflookpuree
- ½ el Bresc Citroengraspuree
- ½ el Bresc Rode peperpuree
- ½ el gehakte sjalot
- 1 limoen, rasp en sap
- 3 el vissaus
- 1 el gesneden koriander
- 1 el gesneden munt
- 50 g gedroogde shiitake
- 3 el sojasaus
Voor de zoetzure komkommer
- 1 komkommer
- 1 dl natuurazijn
- 0,2 dl water
- 30 g suiker
- 50 g Bresc WOKgember
- peper en zout
Voor de chili-limoensaus
- 1 dl kimchi base (Koreaanse knoflook-chilisaus)
- 1 limoen, rasp en sap
- 1 dl chilisaus
- 2 el gembersiroop
- 1 el Bresc Citroengraspuree
- 1 tl Bresc Korianderpuree
- 2 el vissaus