Ingrediënten
- 200 g melk
- 150 g pitahaya
- 100 g yoghurt
- 75 g bosbessen
- 75 g frambozen
- 65 g poedersuiker
- 50 g Bresc Gemberpuree
- 50 g chiazaad
- 50 g boter, zacht
- 25 g bloem
- 12 g Bresc Rode peperpuree
- 25 cl sinaasappelsap
- 1 st limoen (sap)
Gebruikte bresc producten
Ingrediënten
Bereidingswijze
Vermeng het chiazaad, boter, bloem en sinaasappelsap voor de kletskoppen, breng op smaak met 2 gram rode peperpuree. Vorm rondjes op een siliconenmat. Maak met een steker kleine gaatjes in het midden zodat er een rietje doorheen kan. Bak de kletskoppen in de oven gedurende 10 minuten op 160 ℃ en laat afkoelen. Schil voor de smoothie de pitahaya en snijd in blokjes. Pureer dit in een blender met de melk, yoghurt, frambozen, bosbessen, gemberpuree en 10 gram rode peperpuree. Breng op smaak met het limoensap. Serveer de smoothie in een sapflesje en steek de kletskop door het rietje.
Tags