Ingrediënten
Voor de zalmtartaar
- 1000 g zalmfilet
- limoensap
- peper en zout
Voor de knoflookmayonaise
- 250 g Griekse yoghurt
- 100 g eiwit
- 50 g Bresc Zwarte knoflookpuree
- 25 g xantana
- 15 dl neutrale olijfolie
- 3 st limoen (sap)
Voor het zoetzuur
- 875 g suiker
- 100 g zout
- 20 dl azijn
- 140 cl water
- 50 g korianderzaad
- 13 st Bresc Gepelde knoflookteentjes
- 10 st laurierblaadjes
- 10 st kruidnagels
Voor de chutney
- 500 g brunoise komkommer
- 250 g brunoise augurk
- 50 g Bresc Gehakte sjalot
- 125 g geleisuiker
- 3 cl olie
- 30 st sinaasappelzestes
- 25 st bundelzwammen
- 13 st radijsjes
- 3 st rettich