Bresc BV

Egg Bagel Hole

Ingrediënten

4
  • 8 pl bacon 
  • 4 st bagel
  • 4 st eieren                                                                        
  • 150 g spinazie                                                                             
  • 50 g Bresc Freshly chopped shallot   
  • 50 g kaas, geraspt                                                                    
  • 40 g Bresc Tomaten bruschetta                       
  • 10 g Bresc Freshly chopped Spanish garlic
  • peper en zout                                                                  
  • olie

Bereidingswijze

Halveer de bagels en leg de bovenkanten op een bakplaat met siliconenmat. Grill de bacon in een droge pan. Breek de eieren en giet in het gat van de bovenkant van de bagel totdat het gat gevuld is. Zet de bovenkanten van de bagel met ei in de oven op 200 ℃ gedurende 4 minuten. Bestrooi de bagel met de kaas en bak nog gedurende één minuut verder. Fruit ondertussen de sjalot en knoflook aan. Voeg de spinazie toe en bak kort mee, breng op smaak met peper en zout. Beleg de onderkant van de bagel met de uitgelekte spinazie. Leg hierop de gegrilde bacon en werk af met de tomaten bruschetta. Leg hierop de bovenkant met het gebakken ei.