Bresc BV

Fajitas

Gebruikte bresc producten

Ingrediënten

4
  • 350 g hertenbiefstuk, in plakjes gesneden
  • 50 g crème fraîche
  • 30 g olijfolie
  • 20 g Bresc Tex Mex kruidenmix
  • 20 g olijfolie
  • 10 g honing
  • 10 g sojasaus
  • 10 g citroensap
  • 10 g worcestershiresaus
  • 8 st mais tortilla’s
  • 5 g bosui, gesneden
  • 5 g Bresc Tex Mex kruidenmix
  • 1 st rode ui
  • 1 st witte ui
  • 1 st wortel, geel
  • 1 st pastinaak
  • peper en zout

Bereidingswijze

Vermeng de tex mex kruidenmix, honing, olijfolie, sojasaus, citroensap en worchestershiresaus met elkaar en marineer hierin de reepjes vlees minimaal een uur. Maak de uien, wortel en pastinaak schoon en snijd in dunne plakken. Verhit de olijfolie in de pan, voeg de gesneden groenten toe en gaar gedurende 6 minuten voortdurend schuddend. Verwijder de groenten uit de pan en roerbak hierin het vlees gedurende 5 minuten. Voeg de groenten toe, warm kort door en breng op smaak met peper en zout. Serveer de fajitas als een taco. Roer de crème fraîche los en breng op smaak met tex mex kruidenmix (5 g). Garneer met dit tex mex mengsel en bosui.

Tags