Ingrediënten
Voor de burger
- 875 g kikkererwten
- 125 g Bresc Sjalotten gehakt
- 50 g Bresc Knoflook gehakt
- 25 g Bresc Korianderpuree
- 1 citroen, rasp en sap
- 8 g komijn
- 8 g Bresc Rode peperpuree
- 3 dl groentebouillon
- 5 eieren
- 100 g water
- 250 g bloem
- 500 g cornflakes (gecrusht)
- 10 pitabroodjes
- ijsbergsla
Voor de tomatenrelish (4 kg)
- 3 kg tomaat
- 25 g Bresc Knoflook gehakt
- 1,25 kg Bresc Sjalotten gehakt
- 4 dl witte wijnazijn
- 3 citroen, rasp en sap
- 625 g suiker
- peper en zout
- olie
- aardappelzetmeel
Overig
- 1 rode ui
- munt
- koriander
- Turkse yoghurt
- 125 g Bresc Harissa
- 125 g Bresc Peperoncini marinati (peperstukjes)