Bresc BV

Gebonden aardappelsoep met gerookte knoflook

Ingrediënten

4
  • 400 g Aardappelen
  • 8 dl Groentebouillon
  • 1 dl Koksroom
  • 20 g Bresc Freshly chopped shallot
  • 20 g Bresc Freshly chopped Spanish garlic
  • 150 g Roomkaas (of Cheese Spread)
  • 15 gr Bresc Smoked garlic puree
  • Tuinkers
  • 200 g Roggebrood
  • Peper en zout
  • Olie

Bereidingswijze

Sjalot en knoflook in olie aanzweten. Geschilde, rauwe en in stukken gesneden aardappelen toevoegen. Afblussen met bouillon en room en zachtjes laten koken totdat alle ingredienten gaar zijn. Roggebrood brunoise snijden en drogen in de oven. Soep pureren, zeven en roomkaas (of Cheese Spread) toevoegen. Op smaak brengen met Smoked garlic puree, peper en zout. Garneren met croutons van roggebrood en tuinkers.