Ingrediënten
- 150 g griet
- 60 g olijfolie
- 40 g zeekraal
- 30 g Bresc Thai green curry
- 20 g Bresc Couscous spice mix
- 4 st venkel
- 2 st uien, rood
- 5 dl kippenbouillon
- 5 dl kokosmelk
- evt. maizena
- peper en zout
Gebruikte bresc producten
Ingrediënten
Bereidingswijze
Ontdoe de venkel van zijn kern en snijd in stukken. Maak de uien schoon en snijd in halve ringen, vermeng met de venkel. Verwarm de olijfolie en vermeng met de couscous spice mix. Giet over het venkel/ui mengsel. Rooster gedurende 30 minuten in de oven op 180 ℃. Breng op smaak met peper en zout. Fruit de zeekraal aan, blus af met de kippenbouillon. Voeg de kokosmelk en curry toe en breng aan de kook, eventueel nog binden met maizena. Grill de griet en breng op smaak met peper en zout.
Gerelateerde thema's