Ingrediënten
- 500 g geitenkaas
- 500 g kikkererwten
- 375 g spicy tzatziki (zie recept)
- 250 g panko
- 125 g bloem
- 125 g ingelegde rode ui (zie recept)
- 100 g Bresc Harissa
- 100 g Bresc Peperoni marinati
- 100 g olijfolie
- 50 g frambozenazijn
- 50 g rozenwater
- 50 g munt, gesneden
- 50 gr peperkorrels
- 5 st komkommers
- 3 st ei
- 3 st citroen
- cress
Voor de ingelegde rode ui:
- 75 g suiker
- 50 g Bresc Gemberpuree
- 50 g Bresc WOK gember
- 50 g Bresc Rode peperpuree
- 8 st rode uien
- 3 dl natuurazijn
- 0,5 dl water
- peper en zout
Voor de spicy tzatziki:
- 1250 g Griekse yoghurt
- 125 g Bresc Rode peperpuree
- 65 g Bresc Organic garlic puree
- 2 st komkommer
- peper en zout