Bresc BV

Gepofte tomaat, feta, mojo verde en Pico de gallo

Gepofte tomaat, feta, mojo verde en Pico de gallo

Gebruikte bresc producten

Ingrediënten

4
  • 4 st vleestomaten, in de breedte doormidden gesneden
  • 200 g feta
  • 60 g olijfolie
  • 60 g Bresc Parrillada mojo verde
  • 50 g Bresc Pico de gallo
  • peper en zout

Bereidingswijze

Vermeng de olijfolie met de mojo verde. Wrijf de snijkanten van de tomaten met een deel van het oliemengsel in en rooster circa 7 minuten op de barbecue, tot ze kleur hebben gekregen en zachter zijn geworden.
Dep de feta droog en bestrijk deze ook met het oliemengsel. Rooster de feta de laatste 4 minuten mee op de barbecue, tot hij zacht en gekleurd is. Leg de geroosterde tomaten met de snijkant naar boven op een bord en verkruimel de gegrilde feta erover. Druppel de rest van de oliemengsel  over de tomaten en verdeel hierover de Pico de gallo. Breng op smaak met peper en zout.