Bresc BV

Gevulde avocado met gambapiesjes

Ingrediënten

4
  • 12 st gamba's 16/20
  • 2 st avocado's
  • 250 g ricotta
  • 100 g spinazie
  • 10 g Bresc Freshly chopped garlic
  • 20 g Bresc Freshly chopped shallot
  • 75 g Bresc Peperoni marinati
  • 40 g Bresc Parrillada Aio e lemone
  • cress

Bereidingswijze

Maak de avocado's schoon en verwijder de pitten. Bak de spinazie kort aan met de knoflook en de shallot. Laat afkoelen op een zeef zodat overtollig vocht weg kan. Meng de spinazie met de ricotta en peperoni marinati. Breng op smaak met zout en peper. Vul de avocado's met het ricottamengsel. Rijg de gamba's per 3 aan een prikker. Gril de avocado's indirect op een bbq van 180 °C gedurende 20 minuten. Gril de laatste 5 minuten de gambaspiesjes en bestrijk met de parrillada aio e lemone. Serveer een halve avocado met het gambaspiesje en werk af met cress.