Bresc BV

Gevulde maïskipfilet, spinazie en Speck aardappeltjes

Ingrediënten

4

4 st maïskipfilet
200 g mascarpone
100 g Bresc Zoetzure cherrytomaten knoflook peterselie
20 g Bresc Premium basilicum pesto
250 g spinazie
20 g Bresc Knoflook gehakt
20 g Bresc Vers gehakte sjalot
2 st aardappelen
6 pl Speck, gesneden
peper en zout
salad pea


Bereidingswijze

Dep de zoetzure tomaten droog tussen het keukenpapier en hak grof. Vermeng de mascarpone met de tomaat en breng op smaak met de pesto en eventueel peper en zout. Schil de aardappelen, halveer en snijd in grove stukken tot 12 stuks. Blancheer de aardappelen. Halveer de plakken Speck en rol hierin de aardappel. Snijd de maïskipfilet via de zijkant in, net niet helemaal door zodat er een buideltje ontstaat. Vul met de mascarpone massa en sluit af. Bak de maïskipfilet en breng op smaak met peper en zout. Bak de aardappelen 4 minuten in de oven op 200 ℃. Fruit de knoflook en sjalot aan zonder te kleuren. Voeg de spinazie toe en gaar kort mee. Trancheer het vlees en dresseer op de spinazie. Graneer met de aardappel en werk af met de salad pea.