Bresc BV

Gnocchi met gebakken paddenstoelen en geitenkaas

Ingrediënten

4
  • 500 g droge aardappelpuree
  • 100 g bloem
  • 2 st eieren
  • 50 g geitenkaascrème
  • 50 g Bresc Mushroom mix
  • 50 g gemengde paddenstoelen
  • 20 g Bresc Freshly chopped shallot
  • 10 g Bresc Roasted garlic puree
  • 5 st Bresc Cherry tomatoes garlic parsley
  • cress
  • peper en zout

Bereidingswijze

Meng de aardappelpuree, bloem, eieren, shallot, mushroom mix en geroosterde knoflookpuree door elkaar. Breng het geheel op smaak met peper en zout. Strijk de massa glad in een bakvorm en dek goed af met plastic folie. Stoom de massa gedurende 30 minuten op 100 °C. Laat goed afkoelen en snijd of steek in de gewenste vorm. Bak de gnocchi op gematigd vuur mooi goudbruin. Bak de paddenstoelen en dresseer deze op de gnocchi. Werk het geheel af met geitenkaascrème, cherry tomatoes en diverse soorten cress.

Gerelateerde thema's