Bresc BV

Griekse hamburger ‘Keftedes Style’

Ingrediënten

4

480 g rundergehakt
80 g ei
120 g wit brood zonder korst
20 g Bresc Freshly chopped onion
20 g Bresc Freshly chopped garlic
80 g Bresc Peperoni marinati
20 g gehakte peterselie
20 g gehakte munt
4 st brioche bun
200 g feta
80 g mayonaise
20 g Bresc Black Kalamata olives tapenade
16 takjes salad pea
20 st Bresc Cherry tomatoes garlic parsley
20 pl komkommer


Bereidingswijze

Maak het gehakt aan met ei, gehakte ui, gehakte knoflook, Peperoni marinati, brood, munt en peterselie. Verwerk het gehakt tot hamburger en duw de feta in het midden van de burger. Meng de mayonaise met de olijventapenade. Snijd de brioche bun open en gril de snijkanten. Besmeer beide kanten van de brioche bun met de olijvenmayonaise. Plaats op de onderkant van de brioche bun takjes salad pea, Cherry tomatoes garlic parsley en komkommer. Gril de burger en plaats deze op de brioche bun. Leg de bovenkant van de bun hierop.