Bresc BV

Hartige koffiekoek

Ingrediënten

  • 8 pl bladerdeeg
  • 200 g rundergehakt
  • 100 g Bresc Pomodori marinati
  • 50 g Parmezaanse kaas, fijngemalen
  • 10 g Bresc Freshly chopped onion
  • 10 g Bresc Rode peperpuree
  • 2 st eierdooier
  • peper en zout

Bereidingswijze

Bak het rundergehakt rul en voeg de ui toe, fruit dit kort mee. Breng op smaak met rode peperpuree, peper en zout. Leg vier plakken bladerdeeg op plastic folie als vierkant aaneengesloten en verdeel hierover de pomodori marinati. Verdeel gelijkmatig hierover het gehakt. Leg hier de overige vier plakken op. Rol het deeg op tot een rol in plastic folie en laat rusten. Snijd de rol in stukken van maximaal 1,5 centimeter. Bestrijk dit met het losgeklopte eigeel en bestrooi met Parmezaanse kaas. Bak in de oven af gedurende 12 minuten op 200 ℃.