Bresc BV

Kalfshaas verpakt in Parmaham met stamppot

Ingrediënten

4
  • 500 g aardappelen
  • 250 g roomboter
  • 600 g kalfshaas
  • 6 plakken Parmaham
  • 150 g snijbonen
  • 5 g Bresc Black garlic puree
  • 2 dl kalfsjus
  • 10 g Bresc Strattu di pomodori
  • 5 g Bresc Greek Halkidiki olives tapenade
  • 12 Bresc Cherry tomatoes garlic parsley
  • peper en zout
  • salad pea

Bereidingswijze

Kook de aardappelen gaar. Pureer de aardappelen met de roomboter, peper en zout. Snijd de snijbonen en blancheer ze. Voeg de snijbonen toe aan de puree. Pak de kalfshaas in met de Parmaham. Bak het vlees aan en gaar het geheel in de oven op 120 °C. Breng de kalfsjus op smaak met de zwarte knoflookpuree en Strattu di pomodori. Roer de olijventapenade door de jus. Snijd het vlees in medaillons en dresseer ze op de stamppot. Maak af met de jus en garneer met de Cherry tomatoes garlic parsley en salad pea.