Bresc BV

Lasagne van tortilla’s

Ingrediënten

4
  • 8 st tortilla's
  • 8 pl cheddar
  • 1 st rode paprika
  • 500 g rundergehakt
  • 400 g Bresc Tomaten salsa 
  • 200 ml crème fraîche
  • 150 g mais
  • 50 g jalapeño pepers
  • 50 g geraspte kaas
  • 40 g Bresc Freshly chopped onion
  • 20 g Bresc Freshly chopped Spanish garlic
  • 15 g Bresc Gegrilde paprikapuree
  • 10 g komijn
  • olijfolie
  • peper en zout

Bereidingswijze

Verhit de olijfolie in de pan en fruit de ui en knoflook aan, voeg het gehakt toe en bak het rul. Voeg de fijngesneden paprika, mais, komijn en paprikapuree toe. Voeg vervolgens  de salsa toe en breng het aan de kook, laat het 15 minuten zachtjes koken. Smeer de ovenschaal in en beleg het met de tortilla’s en verdeel hier  50 ml crème fraîche overheen. Hierover verdeel je weer 1/3 van het gehaktmengsel, de kaas en de ringetjes jalapeño pepers. Herhaal dit 3 keer en eindig de laatste laag met de tortilla. Bestrijk deze met de crème fraîche en bestrooi met de geraspte kaas. Bak de lasagne gedurende 40 minuten in de oven op 180 °C.