Bresc BV

Licht gebonden soep van paprika met basilicumroom

Ingrediënten

4
  • 1 l groentebouillon
  • 200 g Bresc Gegrilde paprikapuree
  • 75 g Bresc Freshly chopped onion
  • 40 g Bresc Basilicumpuree
  • 20 g Bresc Freshly chopped Spanish garlic
  • 20 g Bresc Ras el hanout
  • 20 g Bresc Strattu di pomodoro
  • 1 dl slagroom
  • peper en zout

Bereidingswijze

Zweet de vers gehakte ui en knoflook aan in de olijfolie zonder te kleuren. Voeg de paprikapuree, ras el hanout en strattu di pomodoro toe, fruit kort mee. Blus af met de groentebouillon. Breng aan de kook en laat het 5 minuten zachtjes doorkoken. Sla de slagroom tot yoghurtdikte op en breng op smaak met de basilicumpuree. Breng op smaak met peper en zout.

Gerelateerde thema's

Tags