Bresc BV

Maissoep met cajun en kokos

Ingrediënten

4
  • 4 st zoete aardappelen
  • 0,6 l groentebouillon
  • 500 g kokosmelk
  • 400 g mais
  • 100 g cashewnoten
  • 50 g Bresc Freshly chopped shallot
  • 30 g Bresc Peperoncini marinati 
  • 20 g Bresc Cajun
  • 4 st bosui
  • peper en zout

Bereidingswijze

Schil de aardappelen en snijd deze in partjes. Zweet de vers gehakte sjalot licht aan. Voeg de bouillon en aardappelen toe en laat het geheel 10 minuten koken. Voeg vervolgens de mais toe en gaar kort mee. Snijd de bosui klein, bruineer de cashewnoten licht, pureer de soep en voeg de kokosmelk toe. Breng het geheel aan de kook, laat het 10 minuten koken en voeg vervolgens de cajun, peper en zout toe. Garneer het geheel af met de bosui, Peperoncini marinati en cashewnoten.