Bresc BV

Mexicaanse bonensalade

Ingrediënten

4
  • ½ krop ijsbergsla
  • 1 blikje bruine en zwarte bonen (400 g totaal)
  • 1 blikje mais (400 g)
  • 200 g crème fraîche
  • 1 limoen
  • 10 g Bresc Rode peperpuree
  • 1 rode ui
  • 2 el gehakte koriander
  • 3 vleestomaten
  • 2 avocado’s
  • 10 g Bresc Tex mex
  • 200 g Bresc Tomaten salsa
  • 100 g tortillachips

Bereidingswijze

Snipper de rode ui, snijd de tomaten fijn en maak blokjes van de avocado’s. Giet de blikken bonen en mais af. Roer de tex mex door de tomaten salsa. Vermeng de rode ui, tomaten en avocado’s met de crème fraîche, het limoensap en -rasp, rode peper en de helft van de koriander. Haal de ijsbergsla los en maak de salade op. Serveer met de tex mex tomaten salsa, garneer met de bonen, tortillachips en de rest van de koriander.

Tags