Bresc BV

Mexicaanse groentesoep

Ingrediënten

4
  • 1 l groentebouillon
  • 200 g mais
  • 200 g kidneybonen
  • 200 g Bresc Chunky salsa
  • 50 g jalapeño pepers
  • 50 g Bresc Freshly chopped onion
  • 20 g Bresc Freshly chopped Spanish garlic
  • 10 g Bresc Madras
  • 1 st rode paprika
  • 15 gram koriander
  • 8 st tortillachips
  • olijfolie

Bereidingswijze

Verhit de olijfolie en fruit de ui en knoflook aan. Voeg de jalapeño pepers en de madras toe. Blus af met de bouillon en breng aan de kook. Voeg de helft van de paprika, Chunky salsa en mais toe en breng het opnieuw aan de kook. Pureer het geheel tot een gladde soep en voeg daarna de rest van de mais, paprika en kidneybonen toe. Garneer de soep met de gehakte koriander en gekruimelde tortillachips.