Bresc BV

Nacho's met gekruid gehakt en tomatensalsa

Ingrediënten

4
  • 50 g Bresc Cajun
  • 200 g Bresc Chunky salsa tomato
  • 300 g nacho chips
  • 250 g gehakt
  • 50 g jalapeños
  • 100 g harde cheddar
  • 4 stengels lente-ui
  • 10 g gesneden bladselderij
  • 10 g gesneden koriander
  • 1 rode ui
  • 150 g crème fraîche
  • 1 ei
  • 50 g paneermeel
  • peper en zout naar smaak

Bereidingswijze

Meng de cajun, ei, paneermeel, peper en zout door het gehakt. Rul het iets in een koekenpan. Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd ringetjes van de lente-ui en snipper de rode ui. Neem vier schaaltjes en maak laagjes van het gehakt met de helft van de rode ui en lente-ui, nacho’s, geraspte cheddar en jalapeños. Zet de schalen 15 minuten in de oven. Serveer met de salsa en crème fraîche. Garneer met de lente-ui en koriander.