Bresc BV

Open cantharellentaart met geroosterde tomaat & gerookte knoflook

Ingrediënten

4
  • 6 pl Bladerdeeg (of Flammkuchen)
  • 8 st Roma tomaten
  • 250 g Cantharellen
  • 10 g Bresc Smoked garlic puree
  • 10 g Bresc Freshly chopped Spanish garlic
  • 10 g Bresc Freshly chopped shallot
  • 10 g Bresc Mushroom mix
  • Peper en zout
  • Olie

Bereidingswijze

Tomaten in plakken snijden en op een bakplaat leggen. Bestrooien met de knoflook en roosteren in de oven gedurende 30 minuten op 175 graden. Cantharellen schoonmaken en aanbakken in olie met de sjalot. Op smaak brengen met de Smoked garlic puree en de Mushroom mix. Plakken bladerdeeg iets uitrollen. Beleggen met tomaat en de Cantharellen. In de oven op 200 graden afbakken gedurende 15 minuten. Na het bakken besprenkelen met olijfolie.

Tags