Bresc BV

Paddenstoelenstoofpot

Ingrediënten

4
  • 100 g shiitake
  • 100 g kastanjechampignons
  • 100 g oesterzwam
  • 100 g groene kool, gesneden
  • 100 g sojabonen
  • 100 g knolselderij, brunoise
  • 50 g morilles
  • 50 g Bresc Freshly chopped shallot
  • 25 g Bresc Freshly chopped Spanish garlic
  • 50 g Bresc Mushroom-mix
  • 1 dl koksroom
  • peper en zout

Bereidingswijze

Blancheer de sojabonen en brunoise van knolselderij in gezouten water. Wel de morilles. Bak de gesneden kastanjechampignons en shiitake met de gehakte sjalot en gehakte knoflook aan. Voeg de sojabonen, morilles en groene kool toe, bak kort mee. Blus af met de room. Voeg de Mushroom-mix toe en kook iets in. Breng op smaak met peper en zout.