Bresc BV

Paella met chorizo, mosselen, gamba en kokkels

Ingrediënten

4
  • 1 st chorizo worst
  • 150 g kipdijfilet
  • 12 s gamba's
  • 15 g Bresc Freshly chopped Spanish garlic
  • 15 g Bresc Freshly chopped shallot
  • 10 g Bresc WOKpeper
  • 50 g Bresc Peperoni marinati
  • 5 g Bresc Madras
  • 250 g Bomba rijst
  • 1 l visbouillon
  • 75 g Bresc Tomaten bruschetta
  • 20 st mosselen
  • 20 st kokkels
  • Peper en zout

Bereidingswijze

Chorizo in dunne plakjes snijden en aan fruiten met sjalot, knoflook en WOKpeper. Kipdijfilet en gamba's toevoegen en meebakken. Rijst toevoegen, kort meebakken en bouillon toevoegen. Aan de kook brengen en Madras toevoegen. Als de rijst bijna gaar is, kokkels, mosselen, peperoni marinati en tomaten bruschetta toevoegen. Op smaak brengen met peper en zout.