Bresc BV

Parelcouscoussalade met gerookte eend

Ingrediënten

4
  • 200 g parelcouscous
  • 20 g Bresc Couscous spice mix
  • 200 g gerookte eendenborstplakjes
  • 2 dl frambozendressing
  • 1 bakje frambozen
  • 250 g cherrytomaten
  • 1 grapefruit
  • 4 stronkjes witlof
  • 100 g pecannoten
  • 50 g Bresc Tomaten chutney
  • peper en zout

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 120°C. Snijd de tomaten door, breng ze op smaak met peper en zout en droog ze in de oven voor 3 à 4 uur. Kook de parelcouscous in water samen met de couscousmix gaar in 10 - 12 minuten. Giet af en laat afkoelen. Rooster de pecannoten in een droge pan en zout ze iets na. Snijd partjes uit de grapefruit. Ontdoe de witlof van de kontjes en haal de blaadjes los. Maak de salade op met de ingrediënten en de dressing, serveer de chutney erbij.