Bresc BV

Pittige maispannenkoek

Pittige maispannenkoek

Gebruikte bresc producten

Ingrediënten

4
  • 250 g bloem
  • 2 eieren
  • 0,5 l melk
  • zout
  • 250 g mais
  • 150 g bonenmix
  • 50 g Bresc WOKpeper
  • 10 g Bresc Cajun
  • 10 g gesneden koriander
  • 10 g gesneden bladpeterselie
  • 100 g Bresc Tomaten salsa
  • 100 g crème fraiche
  • 1 rode ui
  • 100 g geraspte cheddarkaas
  • 3 stengels lente-ui
  • ½ komkommer
  • 50 g jalapeños
  • boter om in te bakken

Bereidingswijze

Roer een beslag van de bloem, melk, zout , eieren en cajun. Snijd de rode ui in dunne ringen. Snijd de komkommer en lente-ui klein. Verwarm een pan en smelt de boter. Verdeel het beslag in de pan en strooi de bonen en mais erop. Bestrooi met de cheddar kaas. Bewaar eventueel wat mais en bonen. Bak de pannenkoek gaar en serveer op een bord. Top af met de ui, peper, salsa, crème fraîche, bonen, mais en de kruiden.