Bresc BV

Pittige rosbief met kimchi salade

Ingrediënten

4
  • 400 g bavette
  • 20 g Bresc Soy & black garlic rub
  • 2 stronkjes baby romaine
  • 2 stengels lente-ui
  • 10 g Rode peperpuree
  • 20 g kimchisaus knoflook-peper
  • 3 g zwart sesamzaad
  • 15 g gebakken uitjes

Bereidingswijze

Meng de peperpuree door de Soy & black garlic. Haal de blaadjes van de baby romaine los en snijd de lente-ui in ringen. Verwarm een wok en roerbak de sla kort. Voeg de kimchisaus en sesamzaad toe. Bak de bavette op hoog vuur rondom bruin en laat 3 min op rustig vuur braden.verpak het vlees in alu folie en laat ongeveer 8 min rusten voor te serveren. Snijd de bavette in dunne plakken en lak ze met wat marinade. Schroei het vlees met de gasbrander en lak ze eventueel iets na. Serveer de roastbeef met de sla, lente-ui en uitjes.