Bresc BV

Quesadilla met Mexicaanse bonen

Ingrediënten

4

8 st tortilla wraps 20cm
120 g crème fraîche
200 g gemengde bonen
40 g Bresc Pico de Gallo
40 g maïs
20 g Bresc Freshly chopped onion
20 g Bresc Freshly chopped garlic
120 g geraspte kaas
80 g crème fraîche
20 g Bresc Chimichurri


Bereidingswijze

Besmeer de tortilla wraps met crème fraîche. Verdeel de kaas over vier tortilla wraps. Maak een salade van de bonen, Pico de Gallo, maïs, gehakte ui en gehakte knoflook. Verdeel de bonen salade over de overige vier wraps. Plaats de wraps met kaas naar beneden op de bonen salade. Bak of gril de quesadilla tot deze krokant zijn en de kaas gesmolten is. Maak de crème fraîche aan met Chimi churri. Verdeel in punten en serveer met de chimichurri dip.