Bresc BV

Ravioli van brood

Ingrediënten

4
  • 200 g tonijn, in olie
  • 2 pl tramezzini bruin                                                             
  • 2 st eieren                                                                      
  • 50 g Bresc Peperoni marinati                                                                                          
  • 50 g Bresc Alioli limón   
  • 20 g Bresc Freshly chopped onion                                       
  • 10 g rucola                                                                               
  • 4 tk salad pea                                                                                                    
  • peper en zout 

Bereidingswijze

Halveer de plakken tramezzini in 4 plakken. Rol deze uit met een deegroller tot dunne plakken. Kook de eieren gedurende 7 minuten, spoel koud en pel de eieren. Maak de uitgelekte tonijn aan met de ui en alioli, breng op smaak met peper en zout. Snijd de eieren in plakjes. Leg de plakjes ei op één kant van het trammezini brood. Verdeel hierover de tonijnsalade en werk af met rucola. Klap het brood dicht zodat de salade bedekt is en er een ravioli ontstaat. Garneer met de peperoni marinati en salad pea. 

Tags