Ingrediënten
70 g mayonaise
30 g ketchup
10 g Bresc Gegrilde paprikapuree
10 g Bresc Mierikswortelpuree
60 g Bresc Freshly chopped onion
10 g worcestersaus
8 pl desembrood
4 pl Emmentaler
80 g zuurkool
200 g corned beef
24 pl augurk
zout en peper
Gebruikte bresc producten
Ingrediënten
70 g mayonaise
30 g ketchup
10 g Bresc Gegrilde paprikapuree
10 g Bresc Mierikswortelpuree
60 g Bresc Freshly chopped onion
10 g worcestersaus
8 pl desembrood
4 pl Emmentaler
80 g zuurkool
200 g corned beef
24 pl augurk
zout en peper
Bereidingswijze
Verwerk de mayonaise, ketchup, paprikapuree, mierikswortelpuree, gehakte ui en worcestersaus tot een saus. Besmeer 4 plakken desembrood met de saus. Leg op de overige plakken desembrood een plak kaas. Bedek de kaas met een laagje zuurkool, augurk en corned beef. Sluit de sandwich met de andere boterham. Bak de sandwich krokant in een pan of contactgrill.
Gerelateerde thema's
Tags