Bresc BV

Risotto van rode biet met kombu

Ingrediënten

4
  • 20 g Bresc Freshly chopped shallot
  • 1 dl Witte wijn
  • Olie
  • 6 dl Kombu bouillon (aangemaakt)
  • 250 g Risotto rijst
  • 50 g Roomboter
  • 50 g Parmezaanse kaas
  • 2 st Rode biet (gekookt)
  • 5 g Bresc Smoked garlic puree
  • Peper en zout
  • Cress
  • Cashewnoten

Bereidingswijze

Sjalot aanfruiten in olie. Rijst toevoegen en kort mee bakken. Afblussen met witte wijn en Kombu bouillon. Aan de kook brengen en rustig garen. Indien nodig extra vocht toevoegen. Rode biet raspen en toevoegen. Op smaak brengen met Smoked garlic puree, peper en zout. Roomboter en Parmezaan toevoegen. Garneren met cashewnoten en cress.


Tags