Ingrediënten
Voor de balletjes
- 400 g pandanrijst
- 2 limoenblaadjes
- panko
- 2 eitjes losgeklopt
- bloem
- wit en zwart sesamzaad
- sla
- koriander
- limoenpartjes
Voor het gehakt
- 10 g Bresc Citroengraspuree
- 10 g Bresc Thai red curry
- 400 g rundergehakt
- 30 g ketjap
- 3 g Bresc Gemberpuree
- 1 ei
- 4 el panko
- 20 g oestersaus
- 10 g gesneden koriander
- 20 g vissaus
- zonnebloemolie om in te bakken
Voor de dip
- 2 dl ketjap
- 2 limoenen, rasp en sap
- 15 g vissaus
- 10 g gesneden koriander
- 10 g Bresc Citroengraspuree
- 10 g Bresc Knoflookpuree
- 4 g Bresc Gemberpuree