Bresc BV

Soep van waterkers met gerookte paling

Ingrediënten

4
  • 1 l visbouillon
  • 140 g waterkers
  • 100 ml koksroom
  • 1 st Granny Smith
  • 100 g gerookte paling
  • 50 g crème fraîche
  • 50 g Bresc Parrillada mojo verde
  • 25 g kervel
  • 20 g Bresc Freshly chopped Spanish garlic
  • 20 g Bresc Freshly chopped shallot
  • peper en zout

Bereidingswijze

Zweet de vers gehakte sjalot en knoflook aan in de eigen olie, voeg de helft van de Mojo verde toe. Voeg de visbouillon, koksroom, crème fraîche en waterkers toe. Pureer en zeef het, breng op smaak met peper en zout. Snijd de gerookte paling in batonets. Snijd de Granny Smith in fijne brunoise. Leg in een diep bord de paling in het midden. Verdeel hierop de overige Mojo verde en de appel. Schep hierin de soep. Garneer met kervelblaadjes.

Tags