Bresc BV

Soutzouki met tzatziki

Ingrediënten

4

Voor de Soutzouki

  • 250 g lamsgehakt
  • 1 st ei
  • 25 g paneermeel
  • 5 g Bresc Ras el hanout
  • 10 g Bresc Honey & thyme rub
  • 5 g Bresc Rode peperpuree
  • 15 g Bresc Freshly chopped onion
  • 3 g Bresc Andalusische knoflookpuree

Voor de tzatziki

  • 250 g Griekse yoghurt
  • 1/4 st komkommer
  • 10 g Bresc Andalusische knoflookpuree
  • 6 st blaadjes verse munt
  •   peper en zout

Bereidingswijze

Meng alle ingrediënten in de mengkom of kneder. Doe dit mengsel in een spuitzak en spuit worstjes. Steek ze op stokjes en frituur ze kort voor zodat ze gesloten zijn. Bak ze à la minute af. Rasp de komkommer, bestrooi het met zout en laat het rusten. Spoel ze af met water en vermeng alles in de yoghurt. Breng op smaak met peper en zout.